Kuchyně
Italská
Počet porcí
4 porce
Doba přípravy
30 min.
Obtížnost
Začátečník
Ochutnejte šťavnatou krkovici provoněnou bazalkovým pestem s restovanými brambory a cuketou. Recept Romana Pauluse najdete na našich stránkách kuchynelidlu.cz.
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
3 001 kJ / 717 kcal
Bílkoviny
42,90 g
Tuky
50,10 g
Vláknina
3,30 g
Sůl
2,30 g
Sacharidy
25,40 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Vepřovou krkovici nakrájíme na nudličky, opepříme, trochu osolíme a opečeme nasucho v rozehřáté pánvi. Česnek nakrájíme na plátky, přidáme do pánve a restujeme, až trochu zezlátne. Přilijeme vývar a pod pokličkou dusíme na mírném plameni doměkka.
02.Brambory uvaříme ve slupce, neoloupané nakrájíme na kostky a opečeme v rozehřáté pánvi s olivovým olejem. Jakmile jsou brambory částečně opečené, přidáme cuketu nakrájenou na kostky, osolíme, opepříme a ještě chvíli restujeme.
03.Do pánve s měkkým masem přidáme opečené brambory a cuketu, pesto, cherry rajčata nakrájená na poloviny a promícháme.
04.Hotový pokrm podáváme s hoblinkami sýra grana padano ozdobený snítkou bazalky. Můžeme také opepřit.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT