Tuňákový salát
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
kuchyně

Kuchyně

Americká, Evropská

doba přípravy

Doba přípravy

30 min.

obtížnost

Obtížnost

Začátečník

Pokud hledáte tip na rychlou večeři nebo chuťovku, tak si určitě nenechte ujít následující video. Z tuňáka, zeleniny a opečené bagety vytvoříte skvělé jídlo. Roman Paulus Vám ukáže hned dvě varianty jeho salátu s tuňákem, lehčí a vydatnější s majonézou. Vyzkoušejte obě dvě a určitě je nebudete připravovat jen jednou.

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Zadejte počet porcí a my vám automaticky spočítáme potřebné suroviny.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

01.Tuňáka ve vlastní šťávě smíchejte s červenou cibuli, červenou a žlutou papriku, které nakrájejte na malé kostičky, a jarní cibulkou nakrájenou na kolečka. Přidejte nasekanou pálivou papričku a olivový olej. Osolte, opepřete a dochuťte citronovou šťávou. Salát rozdělte na 2 části a do jedné přidejte majonézu. Salát servírujte na opečeném chlebu.

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte 

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo