Kuchyně
Asijská
Počet porcí
4 porce
Doba přípravy
30 min.
Tolik druhů nudlí jinde než v Asii nenajdete! Mezi ty nejoblíbenější patří pšeničné udon nudle, které připravil šéfkuchař Roman Paulus ve svém novém receptu. Japonské nudle připravuje jak s tofu, tak s kuřecím masem, které ale můžete společně s rybí omáčkou vynechat a pochutnat si tak na výborném bezmasém jídle. Udon nudle stačí už jenom vhodně zkombinovat s pestrou zeleninou a můžete si pochutnat!
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
2 020 kJ / 483 kcal
Bílkoviny
30,60 g
Tuky
20,10 g
Vláknina
5,50 g
Sůl
4,00 g
Sacharidy
44,70 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Kuřecí prsa očistíme, vykostíme a nakrájíme na nudličky.
02.V hrnci s osolenou vroucí vodou uvaříme nudle podle návodu.
03.V hluboké wok pánvi rozpálíme sezamový olej a osmažíme v něm dokřupava na malé kostičky nakrájené tofu.
04.Následně přidáme kuřecí maso, krátce orestujeme, přidáme nadrobno nakrájený česnek, natrhanou hlívu a nudličky mrkve.
05.Ochutíme rybí omáčkou, ústřicovou omáčkou a dle potřeby naředíme trochou vody z těstovin. Přidáme malé růžičky brokolice, uvařené nudle a několikrát prohodíme, aby se směs dobře promíchala. Dokončíme na nudličky nakrájeným ledovým salátem.
06.Servírujeme v hlubokém talíři nebo velké misce a podáváme posypané nalámanými arašídy a kolečky lahůdkové cibulky.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT