Počet porcí
4 porce
Doba přípravy
40 min.
Obtížnost
Pokročilý
Připravte si pstruha s houbami podle receptu Kuchyně Lidlu.
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
3 044 kJ / 728 kcal
Bílkoviny
63,50 g
Tuky
48,40 g
Vláknina
2,00 g
Sůl
2,20 g
Sacharidy
8,80 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Žampióny omyjeme, oloupeme, pokrájíme na poloviční plátky a osmažíme dozlatova na 2 lžících másla. Zbývající máslo necháme rozpustit v pánvi a orestujeme slaninu a najemno nakrájenou cibuli. Ke konci restování přidáme žampiony a česnek. Ještě chvíli restujeme, přidáme nasekanou petrželku, promícháme a odstavíme z ohně.
02.Ryby omyjeme, osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Naplníme připravenou nádivkou, propíchneme párátkami, obalíme v mouce a smažíme dozlatova na oleji z obou stran. Přendáme na plech a pečeme v troubě předehřáté na 180 °C asi 15 minut.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT