Pstruh s houbami
hvězda prázdná hvězda prázdná hvězda prázdná hvězda prázdná hvězda prázdná
počet porcí

Počet porcí

4 porce

doba přípravy

Doba přípravy

40 min.

obtížnost

Obtížnost

Pokročilý

Připravte si pstruha s houbami podle receptu Kuchyně Lidlu.

Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 4 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

  • 4 × pstruhy (čerstvé Grill and Fun nebo mražené Trawlic)
  • 4 × lžíce másla Pilos
  • 100 g slaniny na kostičky Dulano
  • 300 g žampiónů
  • 1 × středně velká cibule
  • 4 × stroužky česneku
  • 0,5 × svazku listové petržele
  • hladká mouka Castello
  • rostlinný olej Promienna
  • 1 × citron
  • sůl
  • černý pepř Mikado

Orientační nutriční hodnoty

Energie

3 044 kJ / 728 kcal

Bílkoviny

63,50 g

Tuky

48,40 g

Vláknina

2,00 g

Sůl

2,20 g

Sacharidy

8,80 g

Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

01.Žampióny omyjeme, oloupeme, pokrájíme na poloviční plátky a osmažíme dozlatova na 2 lžících másla. Zbývající máslo necháme rozpustit v pánvi a orestujeme slaninu a najemno nakrájenou cibuli. Ke konci restování přidáme žampiony a česnek. Ještě chvíli restujeme, přidáme nasekanou petrželku, promícháme a odstavíme z ohně.

02.Ryby omyjeme, osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Naplníme připravenou nádivkou, propíchneme párátkami, obalíme v mouce a smažíme dozlatova na oleji z obou stran. Přendáme na plech a pečeme v troubě předehřáté na 180 °C asi 15 minut.

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo