Jak svázat maso
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
obtížnost

Obtížnost

Pokročilý

Pokud chcete, aby se Vám pečínka opravdu vydařila, vyplatí se maso svázat. Roman Paulus Vám v následujícím triku ukáže, jak svázat větší kus masa, ale také jak připravit závitek. Osvojte si tyto jednoduché triky a Vaše jídlo bude vždy vypadat perfektně.

Tagy

Škola vaření

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo