Doba přípravy
30 min.
Obtížnost
Začátečník
Spojení sladkého a grilování? Ledové zmrzliny a rozpáleného uhlí? Snadno! Seznamte se s receptem našeho šéfkuchaře na grilované ovoce se zmrzlinou a karamelovou omáčkou. Dozvíte se například, které ovoce je ke grilování přímo stvořené. Sladká chuť grilovaného banánu, měkká dužina švestek nebo zkaramelizovaný ananas v kokosovém mléce - to jsou jen některé ovocné pochoutky, které můžete snadno a během pár minut připravit na grilu díky radám Romana Pauluse. Odpočněte si od tradiční grilované krkovice a připravte originální letní dezert s Kulinářskou akademií Lidlu.
01.Ananas nejprve zalijeme kokosovým mlékem a necháme pár minut marinovat. Poté veškeré očištěné a nakrájené ovoce, včetně okapaného ananasu, obtiskneme v třtinovém cukru a zprudka grilujeme, dokud cukr nezkaramelizuje.
02.Podávejte s kopečkem zmrzliny dle chuti a polité karamelovou omáčkou. Na konec dozdobte lístky čerstvé máty.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT