Barevná ryba ve stříbrných balíčcích

Barevná ryba ve stříbrných balíčcích
hvězda prázdná hvězda prázdná hvězda prázdná hvězda prázdná hvězda prázdná
počet porcí

Počet porcí

4 porce

doba přípravy

Doba přípravy

35 min.

obtížnost

Obtížnost

Pokročilý

Ryba na grilu, to je lahůdka. Připravte si lososa se zeleninou podle Kuchyně Lidlu.

Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 4 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

  • 4 × filety z lososa (cca 100 g každý) (čerstvé Grill and Fun nebo mražené Trawlic)
  • 2 × středně velké cukety
  • 16 × cherry rajčat
  • 1 × menší cibule
  • 2 × lžíce čerstvého tymiánu
  • 1 × hrst čerstvé bazalky
  • 1 × citron
  • olivový olej Primadonna
  • mořská sůl z mlýnku Kania
  • černý pepř Mikado

Orientační nutriční hodnoty

Energie

1 263 kJ / 302 kcal

Bílkoviny

22,10 g

Tuky

20,50 g

Vláknina

2,10 g

Sůl

1,60 g

Sacharidy

8,60 g

Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

01.Filety z lososa omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme.

02.Cherry rajčata rozkrojíme na polovinu, cukety nakrájíme na plátky a cibuli na poloviční kroužky.

03.Připravíme 4 archy alobalu, na které postupně pokládáme: plátky cukety, kousky lososa, polokroužky cibule a půlky rajčat. Zeleninu a rybu posypeme nasekaným tymiánem, bazalkou, osolíme, opepříme, pokapeme olivovým olejem a citrónovou šťávou. Poté důkladně zabalíme do alobalu. Hotové balíčky položíme na gril. Po 15-20 minutách pootevřeme balíčky a zkontrolujeme, zda je losos upečený.

Servírování

04.Podáváme s opečenou bagetkou nebo grilovanými brambůrky.

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo