Vypečené pokrmy

Jak zpestřit víkendové pokrmy pro celou rodinu? Vyzkoušejte některý ze tří nápadu Romana Pauluse na zapečené maso.
Vypečené pokrmy

Jak zpestřit víkendové pokrmy pro celou rodinu? Vyzkoušejte některý ze tří nápadu Romana Pauluse na zapečené maso. První recept je inspirován klasickou francouzskou kuchyní – ragú z mletého masa zapečené s vrstvou jemného bramborového pyré. Druhý recept má své kořeny ve španělské kuchyni – křupavé tortilly s pikantním mletým masem a zeleninovou salsou. Poslední recept je určen všem milovníkům italských pokrmů, skládá se z těstovin, krůtího masa, rajčat, žampiónů a bazalky. Víkend může začít!

Ragú z mletého masa zapečené s bramborovou kaší

Ragú z mletého masa zapečené s bramborovou kaší

Zapečená tortilla s mletým masem

Zapečená tortilla s mletým masem

Zapečené krůtí nudličky

Zapečené krůtí nudličky

Další články z magazínu

Zobrazit všechny články šipka vpravo