Vločky nejen za oknem

Ovesné vločky nemusíme jíst pouze k snídani, ale můžeme si je dát i jako zákusek ke kávě v podobě chutného dortu. Jeho základ tvoří zmiňované ovesné vločky, dále mouka, banány a skořice.
Vločky nejen za oknem

Ovesné vločky nemusíme jíst pouze k snídani, ale můžeme si je dát i jako zákusek ke kávě v podobě chutného dortu. Jeho základ tvoří zmiňované ovesné vločky, dále mouka, banány a skořice. Na upečený korpus se pokladou plátky banánů a čerstvé borůvky a vše se zalije čokoládovou hmotou tak, aby bylo ovoce zakryté. Pak stačí dort zchladit v lednici a je připraven k servírování. Vyzkoušejte Markétin recept a těšte se na nezapomenutelnou chuť!

Vločkový dort

Vločkový dort

Další články z magazínu

Zobrazit všechny články šipka vpravo