Rádi byste vyzkoušeli jinou než tradiční bábovku? Markéta Krajčovičová Vám tentokrát připravila recept na kynutou bábovku plněnou švestkovými povidly. Vůně Amaretta a mandle, které jsou její součástí, přemluví každého k ochutnání. Dobrou chuť!
Rádi byste vyzkoušeli jinou než tradiční bábovku? Markéta Krajčovičová Vám tentokrát připravila recept na kynutou bábovku plněnou švestkovými povidly. Vůně Amaretta a mandle, které jsou její součástí, přemluví každého k ochutnání. Dobrou chuť!
Halloweenské dýňové lucerničky jsou sice doménou spíše anglosaských zemí, v posledních letech si ale našly cestu i do českých domácností.
Společně s pizzou je v Itálii můžete ochutnat téměř na každém rohu. Arancini a supplí jsou součástí italského street foodu asi tak od doby, kdy byla…
Hokaido je malá kulatá tykev sytě oranžové až červené barvy. Ačkoli pochází z Nové Anglie, název dostala podle japonského ostrova Hokkaidó, kam byla…
Pod japonskou kuchyní si většina představí nanejvýš tak sushi. To je ale jen zlomek gastronomie země vycházejícího slunce. Je čas rozšířit si obzory!