Zima ještě nekončí a proto máme pro Vás tip na hutné a syté pokrmy, které se hodí právě pro zimní období. Po celém dni stráveném na sjezdovce Vám určitě přijde vhod výživný segedínský guláš se zakysanou smetanou. Doporučujeme Vám rovněž pečenou kachnu. Je jenom na Vás, který recept vyzkoušíte. Roman Paulus Vám nabízí kachnu s fazolovým ragú, Marcel Ihnačák zase kachnu s dušenou čočkou. Přejeme Vám dobrou chuť!
K Velikonocům patří nádivka. To dá rozum! Podívejte se na prověřené i méně známé triky, aby byla ta vaše letošní ze všech nejlepší!
Ačkoli jsou Velikonoce oslavou zmrtvýchvstání Ježíše Krista, jsou zároveň ozvěnou pohanských svátků a oslav příchodu jara. Název vychází ze spojení…
Den svatého Patrika si už dávno nepřipomínají jen v Irsku. Bujaré oslavy propukají také v dalších zemích, kde se na počest irského patrona zazelenají…