Sváteční oběd

Sváteční oběd

Pro výjimečnou příležitost hledáme menu, které by se výrazně lišilo od našeho každodenního vaření.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Pro výjimečnou příležitost hledáme menu, které by se výrazně lišilo od našeho každodenního vaření. Elegantní pokrmy, rafinovaný způsob servírování, exkluzivní suroviny – pokud hledáte recepty v tomto stylu, určitě jste na správné adrese! Grilovaný steak s bylinkami a zeleninou v těstíčku podle Romana Pauluse je naší dnešní první nabídkou, kterou v Kuchyni Lidlu najdete. Z drůběžího masa rovněž můžete připravit chutný pokrm – například kuřecí prsa se schwarzwaldskou šunkou a aromatickou hrachovou kaší. Zajímavým způsobem lze také připravit i vepřové maso. Nahlédněte do naší kuchyně a vyzkoušejte recept Marcela Ihnačáka na pečenou krkovici s marinovanou červenou řepou. A co si na svůj sváteční stůl vyberete Vy?

Grilovaný steak s bylinkami, zeleninou v téstíčku a pepřovou omáčkou

Grilovaný steak s bylinkami, zeleninou v téstíčku a pepřovou omáčkou

Pečená krkovička s marinovanou červenou řepou od Marcela

Pečená krkovička s marinovanou červenou řepou od Marcela

Kuřecí prsa se Schwarzwaldskou šunkou a hrachovou kaší

Kuřecí prsa se Schwarzwaldskou šunkou a hrachovou kaší

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU