Sváteční menu

Sváteční menu

Králičí maso se tradičně připravuje především při slavnostních událostech.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Králičí maso se tradičně připravuje především při slavnostních událostech. Proč si ale toto zdravé a chutné maso nedopřát i jindy? Nechte se inspirovat recepty na králičí maso podle Romana Pauluse a Marcela Ihnačáka. Slovenský kuchař doporučuje králičí maso okořenit rozmarýnem a podusit v bílém víně. Dva své nápady na přípravu králíka Vám prozradí i český kuchař. Ten rovněž maso dusí, ale ve vývaru s olivami a sušenými rajčaty. Tento pokrm se výborně hodí na chladné zimní dny. Druhý tip na úpravu je konfitovaný králík s bramborovými noky a špenátem. Který recept si vyberete Vy?

Dušený králík s rozmarýnem a bílým vínem

Dušený králík s rozmarýnem a bílým vínem

Dušený králík s olivami a sušenými rajčaty

Dušený králík s olivami a sušenými rajčaty

Konfitovaný králík s bramborovými noky

Konfitovaný králík s bramborovými noky

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU