Džemy dokážou z obyčejného receptu vykouzlit něco opravdu výjimečného. Pokud hledáte recepty, ve kterých hlavní úlohu odehrává právě tato surovina, kterou téměř vždy najdete ve své kuchyni, využijte recepty z Kuchyně Lidlu. Během plesové sezóny rozhodně nesmí chybět karnevalové růže, které se smaží na rozpáleném oleji a dozdobí se višňovým džemem. Chutné jsou i další dva recepty Markéty Krajčovičové – kytičkový koláč se šípkovým džemem, který se výborně hodí k čaji nebo ke kávě a vdolky se zakysanou smetanou a trochou borůvkového džemu.
Den svatého Patrika si už dávno nepřipomínají jen v Irsku. Bujaré oslavy propukají také v dalších zemích, kde se na počest irského patrona zazelenají…
Pod japonskou kuchyní si většina představí nanejvýš tak sushi. To je ale jen zlomek gastronomie země vycházejícího slunce. Je čas rozšířit si obzory!
Tzaziki, řecky τζατζίκι, je salát z jogurtu, okurky a dalších surovin typický právě pro Řecko. Také se vám vždycky, když si tzaziki připravíte,…