Pikantní chuť

Pikantní chuť

Blíží se sychravý podzim a z jídelníčku mizí studené zmrzlinové dezerty nebo chlazené limonády.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Blíží se sychravý podzim a z jídelníčku mizí studené zmrzlinové dezerty nebo chlazené limonády. Čím dál častěji myslíme na jídlo, které nas zahřeje a právě takovou vlastnost mají ostré pokrmy. V Kuchyni Lidlu najdete spoustu nápadů na pálivé pokrmy! Dnes Vám nabízíme tři z nich – rozhodněte, které se objeví na Vašem stole. Pokud máte rádi mexickou kuchyni, musíte vyzkoušet tortillu plněnou mletým masem s pikantní salsou z chilli papriček a jalapenos. Naostro si můžete připravit i lososa spolu s restovanou zeleninou nebo cuketu s pikantní masovou nádivkou. Který z receptů vyzkoušíte?

Tortilla plněná grilovaným mletým masem

Tortilla plněná grilovaným mletým masem

Pikantní losos na zelenině

Pikantní losos na zelenině

Cuketa s pikantní masovou nádivkou

Cuketa s pikantní masovou nádivkou

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU