Pálivá paprička – ať čerstvá nebo sušená – dokonale zvýrazní chuť jídla. Skvěle se hodí jak ke slaným pokrmům, tak sladkým dezertům - zvláště těm s velkým množstvím čokolády. Pokud máte rádi ostré a výrazné chutě, určitě vyzkoušejte naše recepty! Z asijské kuchyně doporučujeme pikantní restované asijské nudle s pečenou kachnou podle Romana Pauluse. Pro milovníky ryb máme recept na lososa se sušeným chilli a zeleninou. Pokud jste nikdy neochutnali spojení čokolády a pálivé papričky, vyzkoušejte recept na čokoládový dort podle Markéty Krajčovičové. Zaručujeme Vám, že budete nadšeni!
Venku se otepluje, rozkvétají první květiny a celá příroda se probouzí. Všude kolem je cítit jaro a na stáncích a trzích se objevují první jarní…
K Velikonocům patří nádivka. To dá rozum! Podívejte se na prověřené i méně známé triky, aby byla ta vaše letošní ze všech nejlepší!
Ačkoli jsou Velikonoce oslavou zmrtvýchvstání Ježíše Krista, jsou zároveň ozvěnou pohanských svátků a oslav příchodu jara. Název vychází ze spojení…