Markéta Krajčovičová
Doba přípravy1 hod.

Kandování

Každý z nás už určitě jedl kandovanou kůru pomeranče nebo kandované třešně na sladkém dortu z cukrárny. A kandovaný zázvor se skvěle hodí do horkého čaje.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

POSTUP

Každý z nás už určitě jedl kandovanou kůru pomeranče nebo kandované třešně na sladkém dortu z cukrárny. A kandovaný zázvor se skvěle hodí do horkého čaje. Všude v obchodech najdeme kandované ovoce různého druhu. Přemýšleli jste někdy, co je to vlastně kandování a jak si takové kandované ovoce připravit doma?

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU