Kachna ve trojím provedení

Kachna ve trojím provedení

Chuť na kachní maso obvykle roste s příchodem podzimu a zimy.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Chuť na kachní maso obvykle roste s příchodem podzimu a zimy. Tento druh drůbeže se dokonale hodí k svátečnímu obědu nebo večeři díky své nezaměnitelné chuti a aroma. Pokud hledáte dokonalé recepty, podívejte se, co Vám nabízí Roman Paulus s Marcelem Ihnačákem. Náš český kuchař Vám doporučuje kachnu na asijský způsob, tedy rozhodně s rýží!. Zcela jiný způsob přípravy Vám doporučuje Marcel Ihnačák. Kachnu peče s rajčaty a jako přílohu doporučuje chutné domácí lokše. Který recept si vyberete?

Pečená kachna s restovanou rýží

Pečená kachna s restovanou rýží

Pečená kachna s rajčaty a domácími lokšemi

Pečená kachna s rajčaty a domácími lokšemi

Pečená kachní prsa s wok zeleninou a jasmínovou rýží

Pečená kachní prsa s wok zeleninou a jasmínovou rýží

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU