Jsou taková jídla, která nám budou navždy připomínat domácí obědy. Rajčatová polévka, knedlíky, koláče s drobenkou... I když se nám nikdy neomrzi, někdy stojí za to je vyzkoušet v novém, moderním pojetí. Přidání mascarpone do polévky, pirohy s lososovou nádivkou a místo koláče – ovoce ukryté pod mandlovou drobenkou. Malé změny mohou udělat velký rozdíl! Teď bude domácí jídlo chutnat jako v nejlepší restauraci!
Venku se otepluje, rozkvétají první květiny a celá příroda se probouzí. Všude kolem je cítit jaro a na stáncích a trzích se objevují první jarní…
K Velikonocům patří nádivka. To dá rozum! Podívejte se na prověřené i méně známé triky, aby byla ta vaše letošní ze všech nejlepší!
Ačkoli jsou Velikonoce oslavou zmrtvýchvstání Ježíše Krista, jsou zároveň ozvěnou pohanských svátků a oslav příchodu jara. Název vychází ze spojení…